KlubbenKonkurranseStafetter

Laguttak 25-manna, med oppdaterte lagoppstillinger

Etter nøye vurderinger av alle Oppsals påmeldte løpere til årets 25-manna, har UK endelig kommet frem til to meget sterke lag.

1.laget er toppet og vi har store forhåpninger om at vi skal være med høyt oppe på resultatlistene hele stafetten igjennom. På 2.laget har vi først og fremst prioritert slik at flest mulig ungdommer skal få løpe en etappe som passer til deres nivå. Det er lenge siden Oppsal kan skryte av å ha et så stabilt og godt 2.lag som i år.

I år har det vært så bra påmelding at vi har noen reserver. Disse jobber vi med å finne etapper til hos andre lag slik at de også skal få løpt stafett. Ellers er det et bredt utvalg av direkteløyper samtidig som stafetten foregår så alle bør kunne få seg en fin tur i skogen. Hvis noen blir skadet eller syke må dere gi beskjed så raskt som mulig.

-UK

Dere har vel sett videopresentasjonen av lagene?

https://www.facebook.com/100004488997046/videos/1021844267975197/