KlubbenStafetter

Høstens vakreste eventyr nærmer seg

Nå er det under fire uker til 25-manna helga, og de som ikke er i gang med treninga begynner å få det travelt. Drøyt 70 løpere, reserver, lagledere og supportere er påmeldt turen, og det blir en tur i god gammel Oppsaltradisjon!

FREDAG
Det blir buss fra Ulsrud T-bane klokken 13, og dette er det nye av året. Erfarne 25-mannare bør merke seg endringen i avreisetidspunkt! Forsinkelser her kan føre til problemer med hviletiden til sjåføren, og vil forplante seg til avreise til stafetten på lørdag. Det er derfor viktig at alle er presise.
På veien tar vi en middagsstopp på Bergvik. Der er det også mulig å kjøpe med seg litt mat og annet en trenger.
De som har egen reise til Stockholm kan ta kontakt med Anette en ukes tid før stafetten for praktisk info omkring innsjekking på hotellet.

LØRDAG
Vi reiser til arena ca kl 8, og håpet er å være på plass når starten går kl 9.00. For sikkerhetsskyld reiser 1. og 2. etappe løperne i forveien. Når vi kommer til arena vil vi ta en tur for å se på vekslingsfeltet for de som ønsker det.
Vi må nok regne med at noen av løperne på 2. laget skal ut på fellesstart, den går kl 16.00, så det blir en lang dag på arena. Det kan være kaldt, vått og gjørmete på arena, så husk varme klær!
Vi vil ha lagstelt på arena. Hvorvidt det blir et felles varmt måltid i løpet av dagen, slik vi har hatt tidligere, er under vurdering.
Det er salg av mat og sportsutstyr på arena, men vær forberedt på lange køer.

Avreise tilbake til hotellet blir når siste løper er i mål, sannsynligvis senest 17.30. Det blir middag på hotellet.

Vi oppfordrer alle til å bruke Oppsal-løpstrøye på stafetten slik at man lettere syns i vekslingsfeltet.

SØNDAG
Søndag blir det også en tidlig start for å rekke arena før første løper starter. Alle må huske på å melde seg på til løpet selv innen 30.9.
Når alle løpere er i mål, forhåpentligvis senest kl 13.00, setter vi kursen tilbake til Oslo. Det er dusj på arena, sannsynligvis utendørs, men det er alltid godt og varmt vann. Vi stopper, som vanlig, på Bergvik for en middagsrast, og er i Oslo utpå kvelden.

Rettelse: Det blir plass til bagasje hjem på søndag.

HUSK Å TA MED
Egen SI-pinner hvis du har
Sikkerhetsnåler (i Sverige deler de ikke ut sikkerhetsnåler til startnummeret)
Løpstøy og kompass, husk det er to løp
Varme klær, det er kaldt å tilbringe en hel dag på et svensk jorde i oktober.
Stol, det er godt å sitte ned litt
Regntøy
Ellers er det jo lurt å ha med toalettsaker, håndkle, skiftetøy og andre ting du trenger for å sove borte to netter.

Egenandel på 500 kroner for barn og unge under 18 år, samt studenter. 1500 kroner for voksne. Faktura sendes ut før avreise.

Er det noe du lurer på kan du ta kontakt med Anette på mail til anette(at)wigaard.com eller på facebook.