KlubbenKonkurranse

Kremdag på Sørlandet

Høyere temperatur, tidligere start og lengre løyper, men uansett en ny, fin Oppsal-dag på Sørlandsgaloppen.

Olav og Kristoffer etter dagens løp.

Olav Johannes Deelstra holder fortsatt fjerdeplass sammenlagt etter åttendeplass i dag, og teten er stadig innen rekkevidde. I dag måtte han se seg slått med 55 sekunder av Kristoffer Fiane Pedersen, som tok en kruttsterk tredjeplass bak Anders Nordberg og Hans Gunnar Omdal. Kristoffer løp ikke sprinten i går, og er derfor ikke med i sammendraget.

I jentenes ungdomsklasser er også pallplasser sammenlagt innen rekkevidde. Tina Kalleson er nå nummer seks i D15-16, men det er tett fra tredjeplass og nedover. Ingeborg Roll Mosland holder sjetteplass i D13-14, her er det også svært tett i toppen, spesielt fra andreplass og nedover.

Resultater, strekktider, livelox osv: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=8070&eventRaceId=8477&groupBy=EventClass

Lørdag og søndag flyttes arenaen fra Hove til Myra og trolig langt mer tradisjonelt tøft sørlandsterreng. Siste halvpart av løypene fredag hadde mye preg av terrengløp, uten at vi klager for mye på det, bommer blir det jo uansett.

Ane med uortodoks spurttrening
Belønningen: en fullt fungerende beachairbed.

Som hovedbildet viser er stemningen god på campen, Oppsal-fellesmåltid ble også gjennomført. Vi er ikke blant de største klubbene på plass, det er mange som bruker galoppen til klubbtur, men da har de selvsagt planlagt noe tid i forveien. Vi får se hva vi klarer rundt ferieløp neste sommer!