KM sprint: To bronsemedaljer

Ask Olaussen og Ane Sofie Krogh sørget for hver sin bronsemedalje under tirsdagens KM sprint i Sandvika. 26 Oppsal-løpere stilte til start, og det var mange fine prestasjoner.

I tillegg til medaljene ble det dobbeltseier i H11-12; Sondre Olaussen vant foran Christoffer Ånensen. Morten Mosland tok tredjeplassen i H40 et drøyt minutt bak vinneren, og Elin Kalleson ble nummer 5 i D40.

Sondre Olaussen vant H11-12 og kunne også notere seg for dagens beste km-tid av en Oppsal-løper: 5.11!
Morten Mosland mot tredjeplass i H40.
Oppsal-spurt: Christoffer Ånensen og Ane Sofie Krogh.

Ane Sofie Krogh tok en sterk bronsemedalje i yngste juniorklasse. Hun var 55 sekunder bak vinneren og bare ett sekund bak sølvet.

Ungdomsklassene hadde Trimtex Cup i tillegg til KM. I H13-14 hadde Ask Olaussen full klaff og sikret bronsemedalje: Det var Oppsal-duell om bronsen,  Lars Sigurd Rødnes fulgte tre sekunder bak Ask. Begge avanserte dermed også i TRimtex Cup-sammendraget før neste runde, som er Knut Valstads minneløp 3.juni. Oppsal hadde med seks løpere og var faktisk største klubb i H13-14.

Sigurd ble nummer fire i H13-14, tre sekunder bak Ask på bronseplass.

I D15-16 var Amelie Aamodt nærmest medalje, men det ble fjerdeplass tilslutt, et snaut minutt fra pallen.

Amelie Aamodt i D15-16.

Tyrving hadde funnet fram til et utfordrende sprintterreng. Starten var nede ved Kadettangen og løypene gikk via Sandvika sentrum – og i endel løyper innom både jernbanestasjon og parkeringshus – og opp til en fin arena Sandvika videregående skole. Mot slutten av løypene krysset løperne også Monet-brua – og ved den kunne vi tilogmed bli underholdt av håndgemeng mellom fire (litt beduggede) herrer mens vi ventet på løperne. Selv i Bærum, altså.

Uansett var det bra å se at våre løpere beit godt fra seg, at urutinerte sprintere kom seg gjennom uten bom og at de aller fleste hadde en fin opplevelse i sprintløypen.

Snorre tok som vanlig mange flotte bilder:

Snorre rekker å få med målgangen til Ask.
4/5 av Oppsal-troppen i D13-14, pluss en Kolbotn-løper helt til venstre. Ingeborg løp med Trimtex Cup sin klatretrøye i dette løpet.
Sofie Solheim Undeberget, D13-14.
Ingrid Solheim Undeberget, D15-16
Marius Aamodt, H13-14.
Eskil Kolshus, H13-14.
Vi skimter den rødprikkete trøya. Ingeborg Roll Mosland, D13-14.
Anselm Reichenbach over Claude Monet-brua.
Katrine Bjordal Veggan, D13-14.
Jakob A.Gjedebo, H13-14.
Tina Kalleson, D15-16.