Ny bra løpshelg

En ny bra helg ligger bak oss, Oppsal hadde 51 startende i Nydalten lørdag og 40 startende i OK Østs løp på søndag. Aktiviteten har vært høy i vår!

 

I Nydalten var Oppsal fjerde største klubb, bare arrangørklubben selv, Fossum og Heming hadde flere på start. Alle resultater ligger i eventor: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9079&groupBy=EventClass

Vi noterer oss at Oppsals håpefulle før Jukola var mannsterke i H19- , og at det pr nå ser ut som om Are Wigaard har førstevalg på etappe i Finland… Det var i det hele tatt mye god løping og hele sju klasseseiere! (51 startende var også sterkt med tanke på at en del av de yngre lørdag prioriterte terrengløpet Råskinnet på Sognsvann – der noterte vi bl.a andreplass til Sondre i 12-årsklassen!)

Søndag var det tydelig at Per-Ivars lobbying for terrenget på Bjørkelangen hadde gitt resultater, med 40 startende var Oppsal nest største klubb, bare bak Nydalen. Per-Ivar var ubeskjeden nok til å vinne H40, og sørget dermed for en av klubbens tre klasseseiere i OK Østs løp, som forøvrig var lagt til en meget stemningsfull samlingsplass på Eidsverket og bl.a hadde stilige trekopper i premie (se hovedbildet fra D11-12!) i stedet for buffer og postbeskrivelsesholdere. Vi kunne også konstatere at Per-Ivar ikke dreiv med fake news, dette var et kremterreng!

Her er alle Oppsal-resultatene: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9099&groupBy=EventClass

Begge løpene i helgen var forøvrig uttak til Unionsmatchen for 13-14 og 15-16. Uttaket her foregår etter en relativt komplisert utregning som vi får la de ansvarlige i kretsen ta seg av, men det er altså tre uttaksløp hvor de to beste teller, og etter det som har skjedd i Høydepunktet, Nydalten og OK Østs løp bør det være 4-5 Oppsal-løpere med i troppen når Akershus og Oslo skal konkurrere mot tre andre norske og fire svenske kretser på Ringerike siste helg i mai – men her får vi bare krysse fingrene og vente på uttaket!

Snorre  hadde forresten tid til å både ta bilder og løpe selv på søndag, her er et utvalg:

Vakt i premieutdelingslokalet
Premier i D13-14; Katrine sikret en fin syvendeplass.
Eilert i et konsentrert øyeblikk – det ga resultater, han ble beste Oppsal-løper i H45!
Etter målgang: Rolf, Roar, Eilert.
Fotball1: Henning
Fotball2: Katrine og Ane.
Eidsverket
Løpet var spennende nok, ellers var advarselen betydelig overdrevet