Sigurd slo “hele Buskerud”

Lars Sigurd Rødnes viste at formen er på topp da han vant H13-14 i Eikerløpet torsdag.

Løpet var et av Buskerud o-krets sine uttaksløp til Unionsmatchen, slik at de fleste 13-14-åringene fra Buskerud var på start, i tillegg til en del løpere fra vest i Akershus og Oslo – og altså en fra Oppsal. Sigurd hadde med et lite unntak strekktider i toppen hele veien, og vant med 49 sekunder. Lørdag og søndag er det de to siste uttaksløpene til Unionsmatchen for Akershus og Oslo, og Sigurd ligger i likhet med flere andre Oppsal-løpere godt an til å kvalifisere seg.

Her er løypa til Sigurd, skikkelig skogsterreng:

Det er tydeligvis behov for orienteringsløp på Kristi Himmelfartsdag: Eikerløpet samlet over 800 startende. At løpet gikk i VM-terrenget fra 1978 hjalp nok også på interessen, her var det ekte skog. Og det var bra spenn i aldersgrupper; fra 81 i N-åpen via 65 i D og H21 til 63 over 70 år. Løypene ligger i livelox, og de ser bra ut: https://www.livelox.com/Events/Show/31701/Eikerl-pet?culture=nb-NO