OCC4: Mange sterke sprintløp

Heming arrangerte det nest siste løpet av Oslo City Cup i Husebyskogen onsdag. Kjell Winther og Sondre Olaussen tok hver sin klasseseier, og nok en gang ble det levert mye fin løping fra en stor Oppsal-tropp.

Det er moro å se at det er mange unge løpere i klubben – av 60 startende fra Oppsal var 35 seksten år eller yngre! Og lenge før vi har fått startet opp årets råtasstreninger er det altså 19 råtasser på start -så håper vi at de og enda flere blir med utover våren og sommeren.

Tre råtasser før start: Trym (10), Erika (11), Alfred (10).

Sondre Olaussen og Christoffer Ånensen sikret dobbeltseier for Oppsal i H11-12. Dagens andre klasseseier kom ved Kjell Winther i H70.

Ungdommene viser også at farta er inne nå rett før tiomila. Ingeborg Roll Mosland (13) slo til med en råsterk tredjeplass i D13-16. Her ble Amelie Aamodt nummer 7 og Tina Kalleson nr 14.

I H13-16 ble Anselm Reichenbach, Ask Olaussen og Sigurd Rødnes henholdsvis nummer 7, 15 og 17.

Anselm mot nest siste post.
Ask mot nest siste post.

Alle resultater, livelox, strekktider osv finner du her: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9652&groupBy=EventClass

Neste tirsdag er det 1.mai, da tar Oslo City Cup pause (men du har vel husket å melde deg på Kvist-kvaset?) – men 8.mai arrangerer Oppsal finalen på Ellingsrud. Bare å glede seg!

Fotoredaksjonen v/ Per-Ivar i aksjon

Fotoredaksjonen var aktiv i dag, og her er noen flere bilder fra løpet:

Kristine med dagens høyeste kneløft.
Magnus i siget.
Alfred satser hardt på å vinne spurten.
Catch me if you can. Noen er vanskeligere å ta bildet av enn andre. Sondre vant H11-12.
Jakob ut fra tredje siste post.
Tap og vinn med samme sinn.
Høydetrening på Oslo City Cup løp 4.
Henning.
Marie og Mari.