Bergen Sprint Camp: nytt toppløp av Ane

Ane Sofie Krogh imponerte med nest beste tid i D17-18 i finalen av Bergen Sprint Camp søndag. Hun var 10 sekunder fra seier i klassen.

Dermed fulgte hun opp fredagens sterke løp hvor hun var raskeste 17-åring på nattsprinten fredag kveld, 1.02 bak vinneren i D17-18.

Tiden 18.28 holdt til sjetteplass i et felt med over 30 startende, og Ane, som er førsteårs senior, hadde bare 18-åringer foran seg på resultatlista. Jenny Baklid – som har vunnet hovedløpet i Anes årsklasse tre år på rad – måtte se seg slått med over tjue sekunder, så dette lover bra for sesongen!

Lørdag ble det ikke full klaff, Ane endte på delt 13.plass, 3,53 bak Pernille Katla fra Heming, som også vant både avslutningsløpet og sammenlagt.

Arnhild Krogh deltok også i Bergen og ble nummer fem i D40 på fredag og nummer ni lørdag.

Bergen Sprint Camp hadde løp fredag, lørdag og søndag, samlet mange av landets beste sprintere også i seniorklassen, og var antagelig det eneste snøfrie orienteringsarrangementet i Norge denne helgen. Arrangementet har en egen nettside hvor man kan se alt av kart og resultatlister: http://sprint-camp.blogspot.no/