Sesongen er i gang!

De første bildene tikker inn fra Nordjysk, hvor halve o-Norge har dratt ned for….mer snø.

Men det blir likt for alle, og over 40 Oppsal-løpere skal i aksjon i helgen.

Det har vært fint med en skikkelig vinter, men normal prosedyre er jo at den stopper på fylkesgrensa til Østfold, og om ikke der så på svenskegrensa, og om ikke der så i Skagerak et sted. Men nå gikk altså Pan-Våren i Skåne av stabelen i sporsnø forrige helg, sesongåpningen i Halland denne helgen og Bohuslän neste helg er avlyst og i Norge lider Kristiansand 2-dagers og Blåveissprinten i Fredrikstad samme skjebne. Men det blir muligheter i Danmark, og selv om det ligger litt snø rapporteres det om god stemning på treninga i dag. Senere i kveld er det nattløp, og deretter hovedkonkurransene lørdag og søndag.

Våre helter kan selvsagt følges på nett: http://nordjysk2dages.dk/jom3/

Og løypene fra treninga ligger her, og er visst snart på livelox også: http://1galleri.nordjysk2dages.dk/#!album-5

God stemning på treninga! (foto:Eilert Aamodt)
Snø ingen hindring. Første treningsøkt i Danmark. foto: Lars Klyve)
Jonas og Roar etter avsluttet økt i Danmark foto: Lars Klyve)