Klubben

Årets store dugnadshelg: Prikkfritt arrangement

Hele klubben kan være stolt etter en flott gjennomført løpshelg på Sandbakken. Harde, men svært gode løyper i flott terreng, stemningsfull arena, drømmevær 95 prosent av tiden, live-GPS i to klasser, topp kiosk og så godt som prikkfritt arrangement over to dager. Selvsagt skulle vi ønsket enda litt flere deltagere, men samtlige som kom virket svært fornøyd.

Antallet påmeldte hadde såvidt passert 500 da fristen gikk ut – og i tillegg fristet nok finværet en god del til å ta turen ut i direkteløypene.

Det var Trimtex cup i ungdomsklassene, og Oppsal-ungdommene sikret tre topp 10-plasseringer ved Nicolai Moli (5.plass, H13-14), Julia Brox Rayamajhi (6.plass, D13-14) og Josefine Steen-Utheim (9.plass, D15-16).

Et utvalg av løypene blir liggende ute som sommerløyper, slik at alle kan få testet seg mot vinnertidene. Det kommer mer info om dette.