KVM og 15-stafetten

Tyrving vant 15-stafetten, herlig dugnadsdag

Tyrving vant årets utgave av 15-stafetten. Det var klubbens tredje seier, men den første siden 1988! De ledet fra start til mål, og vant foran Halden1, Nydalen1, Koll1 og Tyrving2. Andrelaget sørget dermed for at begge pokalene gikk til Tyrving.

Tyrvings vinnerlag (foto:Erik Borg)

24 lag stilte i årets stafett, dessverre noe færre enn de siste årene. Det er vanskelig å trekke mange klubber når våren er smekkfull av ulike cuper i både vår krets og nabokretsene og det i tillegg krasjer med uttaksløp til junior-VM. Det er virkelig synd at vi ikke fikk anledning til å vise fram 15-stafetten under o-festivalen i fjor.

15-kvartetten ble vunnet av Årvoll, foran Bækkelaget og Moss. Oppsal 3 med Nicolai Moli, Marte Krohn Mørland, Ingeborg Røhjell og Eivind Vågsnes tok en flott fjerdeplass.

Det stilte 16 lag i 15-kvartetten.

Alle resultater finner du her

Arrangementet gikk bortimot knirkefritt, og det var bare blide fjes å se på Sandbakken. Noen syntes kanskje løypene ble i tøffeste laget, men det kan av og til være vanskelig å unngå i Østmarka…uansett var stemningen svært god:

Denne bildekrusellen krever javaskript.