Junior og seniorKonkurranse

NM-SØLV: Ingeborg tok andreplass på sprinten

Ingeborg Roll Mosland sikret Oppsals andre sølvmedalje under sprint-NM da hun tok andreplass bak BSKs Mathea Gløersen i D19-20. Ingeborg åpnet meget sterkt og ledet løpet etter sju poster, men tapte noe tid på den åttende. I mål var hun 37 sekunder bak – nøyaktig samme tidstap som hun hadde til post 8 – og hadde ni sekunder ned til Trollelgs Sigrid Haugskott på bronseplass.

Ingeborgs veivalg (i rødt) til post 8 – det kan ha vært her gullet glapp

Sondre Olaussen ble nummer fem i H17-18 på torsdag, nå var han enda nærmere medalje med fjerdeplass. Jonas Fenne Ingierd sikret BSK nok et gull.

Ask Olaussen tok en fin åttendeplass i H19-20, nøyaktig minuttet bak vinneren Alfred Bjørnerød (OK Moss).

Jørgen Baklid ble beste Oppsal-løper i seniorklassen, han ble nummer 15 (forøvrig delt med Anselm Reichenbach!), 38 sekunder bak Eirik Langedal Breivik i en jevn sprint.