Krevende andre runde av Oslo City Cup

Andre runde av Oslo City Cup ble en krevende affære med mye skogssprint i Hvervenbukta. Arrangørene BSK har fått en del kritikk i etterkant, men det er så langt hjemmesida har bragt på det rene ingenting i OCC-reglementet som tilsier at det må være en urban sprint hver gang. Den største utfordringen var nok meget sleipt underlag pga regnet når løperne kom uten piggsko (knotter var anbefalt i PM pga en del asfalt mot slutten), samt at løpstidene nok ble i drøyeste laget for alle andre enn de aller raskeste. Men husk at et løp kan strykes før jaktstarten!
Likevel, man skal mestre denne typen løyper også, og det er likt for alle!

Jørgen Baklid sørget for Oppsals eneste pallplass denne gang med 2.plass i H17, 33 sekunder bak vinneren.

Og gutta i H13-14 imponerte igjen, med fire løpere topp 15 i en krevende løype. Ulrik Juveli Pedersen tok en fin fjerdeplass, mens Oskar Torp Nedrelid, som er en av de ferskeste o-løperne i gjengen, slo til med åttendeplass i denne vanskelige løypa. Nicolai Moli ble nummer 9, Tore Berger Gjelstad nummer 11 og Magnus Syversen Gihle nummer 14.

Det ble fjerdeplasser til Dagrun Brox Rayamahji (D40) og Ingeborg Roll Mosland (D17), mens Kjell Winther (nr 8 i H70), Sondre Olaussen (nr 9 i H17), Espen Aubert (nr 9 i H40) og Erling Hobøl (nr 10 i H40) alle sikret seg topp 10-plasseringer.

Det var hele 74 startende fra Oppsal, nest flest, bare åtte færre enn Nydalen!