Konkurranse

Harry Lagert dro østover: tre klasseseiere

Andre løp av Harry Lagerts nattcup gikk av stabelen fra Grønmo onsdag, og det var klart at i Østmarka skulle ikke konkurrentene komme her og komme her.

Olai Stensland Lillevold (hovedbildet) imponerte stort og vant toppklassen «Legendar» med 14 sekunders margin. Resten av stafettlaget fra NM, Håkon Raadal Bjørlo og Vegard Jarvis Westergård, fulgte opp med fjerde- og tiendeplass.

I «Ola» vant naturlig nok Ola Marius Pedersen. I denne klassen var det nær total Oppsal-dominans i toppen, med ytterligere fem løpere i topp 10: Sondre Olaussen (4), Christoffer Ånensen (5), Peter Nordbrøden (6), Marius Aamodt (8) og Erik Persson (9).

Og ikke minst leverte Nils Nikolaisen et kanonløp i «Rekrutt», med bestetid og kilometertid på 6.18! Fem andre Oppsal-løpere fullførte også rekruttløypa i fin stil.

I «Kari» ble det femteplass til Ingeborg Roll Mosland, i «Lokal, dame» sjetteplass til Kari-Ann Ånensen og i den største klassen, «Lokal, herre»,  11.plass til Carl Erik Wasberg.