KonkurranseVeteran

Veteran-VM: Alle fra Oppsal i A-finale, bronsen glapp for Kjell

Alle Oppsals løpere kvalifiserte seg for A-finalen på mellomdistansen, og leverte flotte løp i Slovakia.

Åse Flydal (bildet, foto: arrangør/Martin Jonas) ble nummer 12 i W75A, ni minutter bak vinneren Maria Ehn fra svenske Tullinge SK. Det ble dansk andreplass til Inge Jørgensen, OK Roskilde og bronse til Freidigs Katarina Mo Berge.

Kjell Winther lå lenge an til medalje i M75A, men tilslutt snek tre mann seg foran, og det ble den sure fjerdeplassen for Kjell – som dermed har topp seks-plassering i begge finaler så langt! HAn var 40 sekunder fra bronseplass. Ensio Lakanen fra Vaajakosken Tera vant foran Carl Henry Andersson fra OK Orinto og Mauno Hanhela fra Haukiputaan Heito. I samme klasse ble det 34.plass til Roar Flydal.

Folksomt i innløpet. Roar i kvalifiseringen (foto: arrangør/Sabine Nieke)

Torsdag er det ny hviledag, før veteran-VM avsluttes med langdistanse fredag.