Uvær stoppet etappen i Swiss O-week, alle i god behold

Både andre og tredje etappe av Swiss O-week foregikk høyt til fjells, med gondoltransport til start. Og på den tredje etappen (tirsdag) ble hele arrangementet rammet av et plutselig væromslag – fra en soldag på 3.000 moh ble det ekstremt vindvær som bl.a gjorde at det blåste trær over gondolvaieren.

Enkelte Oppsal-løpere rapporterte om tre og en halv time i gondol mens trærne ble fjernet. Alle våre rakk å løpe før uværet kom, men etappen ble kansellert. Vi håper Oppsal-gjengen har fått pustet ut på hviledagen og er klare for siste del av uka!

(hovedbildet: Arrangør)

På den andre etappen (mandag) ble det femteplass til Ingeborg Roll Mosland i D18, hun fulgte dermed fint opp andreplassen fra første etappe i et terreng som bød på andre utfordringer.
Christoffer Ånensen ble nummer 10 i H18. Kari-Ann Ånensen og Vigdis Hobøl ble nummer ni og ti i D45.

Resultater 2.etappe

Bilder fra dag 3, mens været fortsatt var fint (foto: Kari-Ann):