Ingeborg ble beste tenåring i verdenscupen

Konkurransene på Beitostølen avsluttet årets verdenscup i skiorientering, og to Oppsal-løpere har fått verdenscup-poeng i år!

Ane Sofie Krogh deltok ikke på Beitostølen, og gikk dermed glipp av en del mulige poeng i verdenscupen. Med start i bare seks av årets ni tellende konkurranser sikret hun likevel en 19.plass sammenlagt. Hun ble nummer ti i U23-verdenscupen som også var lagt inn i konkurransene.

Ingeborg Roll Mosland (hovedbildet, foto: Terje W. Pettersen) er junior og deltok bare i konkurransene på Beitostølen, og fikk dermed tre verdenscupstarter. På søndagens jaktstart avanserte hun til 22.plass. Hun samlet nok poeng til å bli nummer i 38 verdenscupen og nummer 20 i U23-verdenscupen.

Og det er spesielt verd å merke seg at Ingeborg var beste tenåring i årets verdenscup sammenlagt!

Resultater verdenscup søndag

Verdenscupen sammenlagt

U23-verdenscupen

Vegard Jarvis Westergård ble nummer 57 på søndag, men det ga ikke verdenscup-poeng til Canada.
Det var også Norgescup junior og veteran-VM på Beitostølen. Marius Aamodt lå på andreplass etter norgescupsprinten lørdag, men ble dessverre diskvalifisert på jaktstarten.
Resultater norgescup

Arnhild Krogh gjorde et nytt bra løp i veteran-VM og ble nummer fem på mellomdistansen, under to minutter fra bronse. Arnhild dro fra VM med to femteplasser og en sjetteplass.

Resultater veteran-VM