13-16Junior og seniorKonkurranse

Ski-o: NC-seier til Ingeborg, HL-bronsen glapp for Synne

Ingeborg Roll Mosland tok en sterk seier i juniorklassen i lørdagens norgescup i skiorientering – hennes tredje strake i norgescupen denne sesongen. Igjen var det Birgit Kleppa Madslien fra Lillehammer OK som var nærmest – de to skiftet på å ha ledelsen fram til halvgått løp, men Ingeborg var best mot slutten og vant såvidt det var – seiersmarginen var åtte sekunder. På søndagens sprint var rollene byttet om – Madslien vant foran Kristin Melby Jacobsen (Lardal), med Ingeborg på tredjeplass. Madslien knappet dermed ned Ingeborgs sammenlagtledelse i norgescupen fra femten til seks poeng. Her blir det jevnt gjennom hele sesongen!

Synne gjør seg klar
For Synne Syversen Gihle tikket sekundene feil vei lørdag. Hun kjempet lenge om bronse i Hovedløpet i D16, men fikk et minutts bom på tredje siste post. Selv med en rask avslutning ble det fjerdeplass, 17 sekunder unna å kopiere fjorårets bronsemedalje. Tuva Berger Gjelstad tok sjuendeplass i samme klasse. Eivind Vågsnes var tredje Oppsal-deltager i Hovedløpet, han gikk inn til åttendeplass i H15.
Nils Nikolaisen vant H11-12
  I de øvrige klassene slo Nils Nikolaisen til med seier i H11-12, 3.50 foran nummer to. Tore Berger Gjelstad ble nummer seks. Resultater lørdag Resultater søndag Norgescup junior totalt Neste helg fortsetter skiorienteringssesongen med NM langdistanse og mellomdistanse på Skramstadsetra på Rena. Terrenget har aldri vært brukt til skiorientering tidligere. Arrangørene lokker med fullt klassetilbud i tillegg til NM-klassene.
Godt med snø i Drammensmarka!