Vcup: Ane avsluttet med 14.plass på jaktstarten

Ane Sofie Krogh leverte en ny, god konkurranse da hun ble nummer 14 på jaktstarten som avsluttet den første verdenscuprunden i skiorientering. Hun startet jaktstarten på 15.plass, og var helt oppe på åttendeplass ved første arenapassering. Det viste seg at det var en viss forskjell på gaflingene, og Ane hadde også en tur ut av kartet i på den andre av de tre rundene. Likevel ble det altså en flott prestasjon.

Her skremte Ane (svart strek) og landslagskollega Jenny Baklid (brun) alle som fulgte live-trackingen av løpet!

Ane var tredje beste norske løper på jaktstarten. Løpet ble nok en gang vunnet av svenske Linda Lindström, som har tre seiere av tre mulige i Ramsau, mens Anna Ulvensøen ble beste norske løper på femteplass.
I mennenes løp ble det norsk første-, tredje- og fjerdeplass til Jørgen Baklid, Henrik Fredriksen Aas og Isak Jonsson.

Resultater fra jaktstarten

Sammenlagt i verdenscupen leder selvsagt Lindström klart, med maksimalt antall poeng etter tre løp; 300.

Ane ligger på 13.plass med 82 poeng.

Sammenlagtlista

Neste verdenscuprunde er EM i Latvia i månedsskiftet januar/februar, før verdenscupen avsluttes på Beitostølen 10-12.februar. Der er det også veteran-VM, Norgescup og ikke minst publikumsløp!