KlubbenStafetterTrening

Skogen er hvit og blå – bra trøkk på 25-mannakickoff

Med 25 dager igjen til 25-manna måtte tirsdagstreningen bli en stafettøkt! Løypekategoriene var som i 25-manna, blå, rød, orange og hvit, og det var (ikke nødvendigvis rettferdig) gafling i alle løyper.

Det var et herlig syn da over 60 løpere dundret avgårde på fellesstart – fint at folk bruker klubbtrøyene også på trening!

De raskeste i hver løype var Håkon Raadal Bjørlo (blå), Ludvig Rødnes (rød), Ane Risstad Sundnes (orange) og Ulrik Juveli Pedersen (hvit). Mange fikk sitt første møte med fellesstart – og ikke minst sitt første møte med gafling, og klarte seg svært bra.

Husk at det fortsatt er mulig å melde seg på 25-mannaturen!

Resultatene i brikkesys 

Anbefaler også å laste opp spor til livelox, selv om løpsledelsen sliter litt med å få lagt inn gaflingene foreløpig…

Snorre tok bilder: