Oppsal-kvartett herjet i publikumsløpets langløype

NM-formen er i anmarsj! Oppsal leverte glimrende i langløypa i Veteranmesterskapets publikumsløp søndag. Fire av de fem øverste plassene i langløypa gikk til Oppsal-løpere, bare NTNUIs verdenscupløper Elias Jonsson klarte å snike seg inn på en fjerdeplass. Jonsson har løpt både EM og World Games for Norge i år, vant langdistansen i O-festivalen og er definitivt en av Norges beste løpere.

Håkon Raadal Bjørlo vant, minuttet foran Olai Stensland Lillevold, etter et meget stødig løp hvor han var i topp tre på alle strekk unntatt to – hvor han hadde fjerde tid. Vegard Jarvis Westergård fulgte halvminuttet bak Olai igjen, mens Ask Olaussen leverte et solid løp med sin femteplass, bare minuttet bak Vegard og plassen foran Nydalens Håvard Haga! Det er bare å glede seg til NM!

Resultater