Veteranmesterskapet: real langdistanse fra Bysetra

Bækkelaget hadde valgt et nydelig skogsterreng for langdistansen i veteranmesterskapet. Med start i skrålia opp mot Kjerringhøgda og runder helt opp til Vangen for de lengste løypene ble det en flott tur i Østmarka for de nærmere 500 deltagerne.

Oppsals deltagere bet godt fra seg. Kjell Winther tok sin andre seier i årets veteranmesterskap ved å vinne H75 med over tre minutters margin.

Men det var flere som ville ha pallplasser: I D45 ble det til og med to, da Elin Kalleson og Silje Syversen ble nummer to og tre. Vigdis Hobøl tok andreplassen i D40, Åse Flydal tredjeplass i D75 og Erik Persson tredjeplass i H35.

Vi noterer også bestetid i Åpen AK for Serhii Kiziev – som vanlig har han filmet hele sitt løp med gopro – det kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=53xcjb12Ss4

Resultater (inkludert Trimtex Cup)