NC mellom: Ingeborg på pallen, solid laginnsats

Ingeborg Roll Mosland tok tredjeplassen i D17-18 da mellomdistanse sto på norgescupprogrammet i dag. Det var en skikkelig thriller på Totenåsen, hvor 25 sekunder skilte de fire beste. Synne Sandven (Notodden OL) vant foran Anna Taksdal (Ganddal).

Tina Kalleson ble nummer 8 i D19-20. Ask Olaussen ble nummer 11 i H17-18.

I H21 leverte Oppsals nysigneringer glimrende: Håkon Raadal Bjørlo fulgte opp O-ringeninnsatsen med niendeplass – Olai Stensland Lillevold ble nummer 15 og Vegard Jarvis Westergård nummer 17 – meget solid laginnsats! Haakon var bare 2.17 bak VM-løper Lukas Liland.

Mellomdistansen var forretten til NM ultralang fra samme arena i morgen – Oppsal stiller med fire NM-løpere og åtte deltagere i alt.

I publikumsløpene lørdag ble det forøvrig fire klasseseiere til Oppsal!

Resultater

Tracking fra norgescup-klassene

Bilder fra dagen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.