Stafetter

Kvistkvaset: tre seiere og ti ælj-luer til Oppsal på stor stafettdag

Ti Oppsal-løpere sikret seg Kvistkvasets eksklusive lue med elg i dag – dette plagget som kun kan bæres av løpere med klasseseier i denne tradisjonsrike stafetten!

Vi gratulerer Sigurd Hobøl, Synne Syversen Gihle, Tuva Berger Gjelstad og Aksel Aubert (DH11-16), Ingeborg Roll Mosland, Katrine Bjordal Veggan og Tina Kalleson (D17) og Per-Ivar Nikolaisen, Thor Mella og Bent Erik Skaug (H130) med seiere!

Uoffisielle resultater, også fra fellesstarten for U12:  https://brikkesys.no/result.php?id=4609&refresh=30

Ungdomslaget tok en overlegen seier – Heming var med i diskusjonen og ledet etter to etapper, men derfra var det adjøss, og Aksel kunne løpe inn til seier nesten åtte minutter foran Halden på andreplass. Andrelaget med Eskil Olaussen, Ingeborg Lundtveit Eie, Julia Brox Rayamajhi, Simen Ånensen og Mari Kalleson tok en fin tiendeplass.

I D17 var også Oppsal i teten hele veien etter svært stø stafettløping. Ingeborg Roll Mosland vekslet først, Katrine Bjordal Veggan vekslet rett bak Østmarka forbi seg på andre etappe, men Tina Kalleson slo knockout på alle konkurrenter og seiermarginen ble tilslutt over fem minutter.

D17-laget

Veteranlaget i H130 åpnet sju sekunder bak Indre Østfold, men fra etappe to var det kort prosess. Tilslutt var seiersmarginen over to minutter ned til OK Moss.

Per-Ivar, Thor og Bent Erik

Sjekk stemningen i bildene fra Snorre! Det kan ikke bli nok stafetter!