KonkurranseKVM og 15-stafetten

KVM: rause verter, to pallplasser, topp arrangement

Som seg hør og bør lot Oppsals løpere gjestene ta seierne i Knut Valstads minneløp. Men det ble to pallplasser og flere sterke plasseringer fra de i alt 26 Oppsal-løperne som stilte til start.

Alle under 16 er “fritatt” for dugnad, og ettersom ungdomsklassene også hadde Trimtex Cup var det et viktig løp for de mellom 13 og 16.

Stor variasjon i veivalgene på langstrekket!

 

I D15-16 ble det en knallsterk andreplass til Synne Syversen Gihle – mens Synne Utseth Bøhlerengen også fikk premie med sin sjuendeplass.

Det var en krevende langdistanse hvor det skilte mye mellom løperne, ikke minst langstrekket fra post 2 til post 3, der løypeleggerne Marius Aamodt og Sigurd Rødnes virkelig hadde fått til å gi løperne mange veivalgsmuligheter:

Mange varianter på langstrekket!

I H 15-16 var det fem løpere som skilte seg ut, blant dem to Oppsal-løpere, Sondre Olaussen og Christoffer Ånensen. Sondre ble nummer tre, Christoffer sikret fjerdeplassen etter en sterk avslutning. Også her fikk løperne et heftig langstrekk over til Dalsåsen å bryne seg på.

I H13-14 var det svært jevnt. Her ble det en fin sjetteplass til Eivind Vågsnes. Han hadde bare 3.19 opp til vinneren, og var dermed den Oppsal-løperen som var nærmest seier i helgen!

I alt 26 Oppsal-løpere stilte til start, mange av dem råtasser, som fullførte i fin stil!

Alle resultater.

Det var topp å arrangere løp igjen – selv om det første regnværet på lang, lang tid sørget for en våt arena. Vi sakser hva Vigdis skrev på facebook etter konkurransene: “Tusen takk til Anette og John Harald for å ha ledet løpene våre i havn på aller beste vis! Høy-kvalitetsløyper og en herlig atmosfære på arena! Det merkes at det er en stund siden vi har hatt et større arrangement, så litt mer jobb har det vært å finne tilbake til alle rutiner, programmer og utstyr. Takk til alle med store og små bidrag! Veldig gøy å møtes og arrangere igjen! Lærdommer og forbedringsforslag tas i mot med takk til oss i styret eller løpsledelsen.”

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.