Oppsal i 2018: Disse løp flest løp

Antallet Oppsal-starter i sesongen 2018 var høyere enn på svært lenge – og mer enn 500 høyere enn fjoråret. Men hvem hadde flest starter i 2018?

Arbeidet med årsmeldingen betyr også at vi tar ut en del statistikk, blant annet antall starter i individuelle løp i Norge. Det er en statistikk hvor klubben økte kraftig denne sesongen, både antall løpere som startet i konkurranser og antall starter totalt – i år var det tilsammen 1986 starter fordelt på 188 løpere. Med forbehold om feil, 31 løpere hadde 20 starter eller mer.

Men hvem hadde aller flest? Jo – applaus for Ask Olaussen, som stilte i 44 løp i Norge denne sesongen! I tillegg kommer stafetter og løp utenlands! Sjekk billedgalleriet for de med flest starter i ulike aldersgrupper:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

NB! Klubbmesterskapene i sprint, natt, postplukk og ultralang er ikke med i oversikten (men klubbmesterskap lang er det ettersom det også var klubbkamp mot andre klubber ).